over ons


Melior is een niche rekruteringsbureau dat zich specialiseert in operations management binnen de Belgische industrie.

Wie zijn we ?


Melior kan meer dan 15 jaar ervaring voorleggen op het gebied van vaste en tijdelijke aanwervingen in Operations Management binnen de Belgische industrie. Human capital vormt het kloppend hart van een organisatie. Door onze specialisatie en Belgische, lokale verankering kan Melior zijn klanten met de complexere rekruteringsvraagstukken ondersteunen, dit door snel en kwalitatief de juiste mensen te vinden. Eerder geïnteresseerd in een interne ondersteuning? Klik dan hier.

Wat doen we ?


Permanente rekrutering

Van high potentials tot senior management. Ter ondersteuning van de dagelijkse operations voorzien wij vaste medewerkers van alle niveaus. Waar halen wij onze drive vandaan? Professionals zien groeien doorheen de jaren en impact creëren op de belangrijkste operationele parameters van een producerend bedrijf.

Permanente vacatures

Interim-management en project consulting

Nood aan ondersteuning bij de lopende of geplande projecten? Bent u eerder op zoek naar een snel inzetbare oplossing door het plots wegvallen van een werknemer? Voor het aanleveren van tijdelijke professionals doen wij beroep op ons netwerk van zelfstandige consultants alsook onze eigen project consultants.

Tijdelijke vacatures

Waarvoor staan we ?


Expertise

Samenwerken met Melior is samenwerken met doorgewinterde consultants in het vak. Onze focus op operations management zorgt ervoor dat u aan ons een inhoudelijke gesprekspartner heeft. Wij zijn vertrouwd met de gangbare structuren, concepten en processen binnen een productie omgeving en hebben hierbinnen een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers en werknemers. Dit alles zorgt ervoor dat wij elke vacature resultaatsgericht weten in te vullen. Wij kennen de valkuilen en weten hoe we complementair kunnen zijn met de mensen en organisaties waarmee we in zee gaan.

Duurzame partnerships

Wij hebben doorheen de jaren de rekruteringsmarkt zien evolueren naar een model waarin steeds uitdrukkelijker gevraagd wordt naar een duidelijke meerwaarde van de recruiter. Dit bevalt ons uitstekend. Melior kiest voor een langdurige samenwerking. Achter een CV gaat een persoon schuil, achter een vacature een ganse organisatie. Wij investeren graag in jullie omdat we weten dat dit duurzame resultaten geeft. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we duurzame partnerships kunnen uitbouwen met onze klanten en kandidaten.

Voor meer informatie over onze organisatie of onze manier van werken,
neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Contacteer ons