Recruitment Consultant

Melior groeit! Wij zoeken een gedreven recruiter dat onze ambities mee helpt waarmaken.

Ben jij de cruciale schakel in dit groeiverhaal? Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en sta je in voor de rekruteringscyclus van a tot z. In deze afwisselende job ondersteun je klanten met complexe rekruteringsvraagstukken en zorg je voor de juiste match tussen klant en kandidaat.

Na een individueel opleidingstraject sta je in voor het end-to-end rekruteringsproces binnen jouw specialisatie. Je wordt ondergedompeld in de wereld van headhunting, interim management en project consulting. Zowel jouw people als commerciële skills zullen we verder ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en opvolgen van je eigen klantenportfolio. Als specialist binnen jouw domein, bouw je de nodige expertise op om de wensen van klanten en kandidaten goed in kaart te kunnen brengen en zorg je voor de perfecte match.

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt van jouw expertise en weet hier adequaat op in te spelen.

Je denkt out of the box en tracht op een creatieve manier potentiële kandidaten te bereiken.

Als betrouwbare partner kom je je afspraken na en pak je de dingen pragmatisch aan. Je werkt pro-actief waarbij je de juiste prioriteiten weet te stellen om de zaken vooruit te laten gaan.

 

Profiel

  • Je bent in het bezit van een master diploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent gedreven om opdrachten tot een goed einde te brengen.
  • Je bent communicatief en haalt energie uit netwerken en het maken van nieuwe contacten.
  • Je bent commercieel aangelegd en weet mensen te enthousiasmeren.

 

Wat bieden we

  • Een job waarin je veel ownership kan nemen met tal van doorgroeimoelijkheden.
  • Je komt terecht in een jonge, ambitieuze onderneming waar er hard gewerkt wordt maar waar er ook aandacht is voor samen sporten, team buildings, gezellig etentjes en andere incentives om de goede resultaten te vieren.
  • Een competitief salaris met ongelimiteerd bonussysteem, bedrijfswagen, mogelijkheid tot thuiswerken,…